Verkiezing: "Beste Landbouwmechanisatie bedrijf 2015"

De tien genomineerden in de verkiezing ‘Beste LMB 2015′ zijn bekend. Welk bedrijf wordt de opvolger van Abemec Sevenum, de Beste LMB van vorig jaar?

De organisatie en sponsoren feliciteren de 10 genomineerde bedrijven die kans maken op de titel ‘Beste LMB 2015′:

A. Den Dekker & ZN bv, Werkendam
Abemec Gemert, Gemert
Gebr. van der Molen v.o.f. , Nieuweschoot
Kerstens Voeten bv, Roosendaal
LMB de Bruin, Bodegraven
LMB Horsmans bv, Klimmen
PJ van Driel, Luttelgeest
Van Dam Mechanisatie bv, Ursem
Vis Mechanisatie, Midwoud
Wout Hogervorst v.o.f., Noordwijkerhout

Op 9 september 2015 wordt tijdens GroenTechniek Holland in Biddinghuizen bekend gemaakt welk bedrijf zich het ‘Beste LMB 2015′ van Nederland mag noemen.

Wat maakt een LandbouwMechanisatieBedrijf uitmuntend? Voor het tweede jaar wordt een antwoord gezocht op deze vraag bij de verkiezing van “Beste LMB 2015”. De organisatie is in handen van brancheorganisatie Fedecom, trainingsinstituut PTC+ en vakblad LandbouwMechanisatie. Onderzoeksbureau Geelen Consultancy gaat hiervoor twee online marktonderzoeken uitvoeren:

1) Een online onderzoek onder fabrikanten/importeurs van landbouwmachines (start medio mei 2015)
2) Een online onderzoek onder landbouwmechanisatiebedrijven
 
De landbouwmechanisatiebedrijven die het beste blijk geven van de gewenste relatie tussen de fabrikanten/importeurs en de landbouwmechanisatiebedrijven worden als eerste geselecteerd om genomineerd te worden voor "Beste LMB 2015". Behalve veel nieuwe kennis levert deze verkiezing een winnaar op die in september tijdens een feestelijke netwerkborrel bekend wordt gemaakt. Abemec Sevenum was in 2014 winnaar.