Nieuwsbrief november 2013

FrieslandCampina, “Beste werkgever in de dierlijke sector”
Werknemers in de dierlijke sector hebben onlangs in een online onderzoek FrieslandCampina uitgeroepen tot beste werkgever in hun sector. Agrifirm en Wageningen UR volgden. Initiatiefnemer vakblad V-focus heeft het onderzoek laten verrichten door Geelen Consultancy. Ruim 600 werknemers deden er aan mee.
Klik hier voor de Top 10.

Meer bezoekers en meer informatie van de beursstand
Op de LIV en Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg heeft een farmaceutisch bedrijf bezoekers digitaal ondervraagd. De bereidheid tot deelname aan dit online onderzoek was zeer goed te noemen. Het gaf “leven” op de stand en het verschafte het bedrijf veel nuttige informatie en salesleads. Geelen Consultancy faciliteerde deze dienstverlening.

De voordelen van deze onderzoeksmethode:
•    Geeft waardevolle marktinformatie
•    Verzamelt interessante leads voor vervolgacties
•    Het “leven” in de stand maakt passanten nieuwsgierig waardoor meer bezoek
•    Eenvoudige wijze van contactleggen over producten en diensten

Staat u binnenkort ook op een beurs? En wilt u meer uit uw beursdeelname halen? Neem dan contact met ons op. Voor een korte impressie van ons online onderzoeksysteem klik hier .

Steeds hogere respons bij online onderzoeken. Win een onderzoek.
Het afgelopen jaar zag Geelen Consultancy een toename in het aantal online onderzoeken. Opvallend detail daarbij is dat de respons op de online onderzoeken van Geelen Consultancy steeds hoger wordt. Reden om deze responsetoename te gaan onderzoeken. Waar denkt u dat het aan ligt? Vul het onderstaande rijtje aan. Degene met de meest toepasselijke hypothese wint een kort online onderzoek.

•    Korte, duidelijke vragen in de taal van de doelgroep
•    Heldere introductiemail als uitnodiging
•    Duidelijke vermelding van contactgegevens voor eventuele vragen
•    Goed gekozen cadeaus die verloot worden als dank voor deelname
•    Stijgende naamsbekendheid van Geelen Consultancy onder onze doelgroepen
•    Goede terugkoppeling van resultaten via publicaties in vakbladen
•    UW VERMOEDEN?

Stuur “UW VERMOEDEN” per mail naar marktonderzoek@geelen-consultancy.nl.

Communicatie met pluimveehouders en varkenshouders in kaart
Geelen Consultancy verzorgt dit najaar op verzoek van Opraappers Communicatie en ReMarkAble het online onderzoek voor de “MultiMediaMeter Varkens en Pluimvee”. Dit grootschalig opgezette agrimedia-onderzoek richt zich dit jaar op varkens- en pluimveehouders in Nederland. Een paar duizend veehouders ontvingen begin deze week een uitnodigingsmail voor deelname.

Telefonisch onderzoek
Regelmatig voert Geelen Consultancy, naast online onderzoek, ook telefonisch onderzoek uit onder akkerbouwers, varkenshouders, melkveehouders, pluimveehouders, (glas)tuinders, dierenartsen en andere doelgroepen. Niet alleen in Nederland, maar ook steeds vaker daarbuiten! Vanuit Wageningen, City of Life Sciences, met native speakers.

Wilt u meeliften met een aantal vragen? Of wilt u een op zichzelf staand onderzoek laten uitvoeren? Mail dan uw onderzoeksvragen naar ons. U ontvangt dan geheel vrijblijvend een gericht onderzoeksvoorstel.

Agrarische adressen
Geelen Consultancy beschikt over een nagenoeg dekkend adressenbestand van Nederlandse agrariërs inclusief hun e-mailadressen. Voor Duitse boerenadressen werken wij samen met een Duits agrarisch marketingbureau. De adressenbestanden zijn ideaal voor het trekken van gerichte steekproeven voor marktonderzoek. Diverse selecties op soort en omvang zijn mogelijk.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over kwalitatief of kwantitatief (internationaal) marktonderzoek? Mail of bel ons. We zijn altijd bereid om vrijblijvend te praten over hoe we uw organisatie van dienst kunnen zijn.

 

Met vriendelijke groet,

Ir. Jan L.M. Geelen
 

Geelen Consultancy
Marktonderzoek voor de agri- en foodsector

Mondriaanlaan 14
6708 NG Wageningen (NL)
Tel. +31 - (0)317 - 425958