AgroPanel

Agrariërs kunnen deelnemen aan ons online panel onder de naam AgroPanel. Zij krijgen ongeveer eens per twee maanden een e-mail toegestuurd met daarin een link naar een online vragenlijst en een uniek wachtwoord. De vragenlijst heeft altijd betrekking op onderwerpen die voor hun bedrijfsvoering interessant (kunnen) zijn. De vragen zijn eenvoudig te beantwoorden en geven de deelnemers vaak inzicht in hun eigen processen. Het invullen van een online vragenlijst vraagt gemiddeld zes tot acht minuten van uw tijd en bovendien worden uw antwoorden anoniem verwerkt in een rapport.

Indien de opdrachtgever het toestaat koppelen wij (een gedeelte van) de onderzoeksresultaten terug via de agrarische pers. Daarbij verloten wij bij elk onderzoek leuke prijzen onder de deelnemers, zoals iPad’s en dinerbonnen. Hieronder ziet u een aantal recente prijswinnaars.

De meest recente prijswinnaars zijn veehouders Hans Nusselder uit Hummelo (VoerMonitor 2018) en Henk van de Brink uit Kootwijkerbroek (MaïsScan 2018).

Agrariërs kunnen zich hier aanmelden voor het AgroPanel. Alvast bedankt!

Enkele prijswinnaars van deelnemers aan online marktonderzoek