Team

Ons team bestaat uit drie medewerkers die kwalitatief en kwantitatief (internationaal) marktonderzoek uitvoeren voor diverse bedrijven in de food - en agribusiness.

Dit zijn Caroll van de CappelleEllen Vaessen en Jan Geelen.

Verder hebben we natuurlijk onze interviewers in ons callcenter en de interviewers die vaak aan de keukentafel zitten bij agrariërs of bij dierenartsen op de praktijk.


Caroll van de Cappelle

Opleiding:    
Caroll is in 1986 afgestudeerd als economisch geograaf aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Ervaring:     
Caroll heeft 27 jaar ervaring op het gebied van kwalitatief onderzoek. Zij heeft eerst als kwalitatief onderzoeker gewerkt voor de top drie marktonderzoekbureaus van Nederland, waar zij brede ervaring heeft opgedaan op allerlei terreinen van onderzoek.

Leukste project:    
Een opdracht voor verschillende farmaceutische bedrijven betreffende het terugdringen van het antibioticagebruik in de veehouderij in Nederland. Het was actueel, interessant en heeft verrassend veel nieuwe inzichten opgeleverd.

Hobby’s:  
Skiën, zeilen, fietsen, reizen, chillen en moderne kunst zijn haar hobby’s. Wat vakanties betreft is Amerika haar favoriet.


 Ellen Vaessen

Opleiding:   
Directiesecretaresse, Instituut Schoevers Nijmegen.

Ervaring:    
Ellen zorgt al meer dan 15 jaar voor het coördineren van het veldwerk. Ook is Ellen betrokken bij de uitvoering van online onderzoeken. Verder houdt zij zich bezig met de website, sociale media en het redigeren van rapporten.

Leukste project:  
Coördineren van een groot internationaal onderzoek.

Hobby’s:        
Fitnessen (body-pump), lezen en koken.


Jan Geelen

Opleiding:         
Wageningen Universiteit, afgestudeerd in 1991.Specialisaties marktkunde, bedrijfskunde en wiskunde.

Ervaring:         
Meer dan 25 jaar ervaring met marktonderzoek voor de Agri en Foodsector.

Leukste project:     
Voor een farmaceutisch bedrijf hebben wij eens 1.000 varkenshouders persoonlijk geïnterviewd! En een kwalitatief marktonderzoek voor een groot Grieks bedrijf.

Hobby's:    
Voetbal, fitnessen, hardlopen, Diesel (mijn hond) en mijn werk. En ik doe vrijwilligerswerk bij Reconnact Wageningen. Hier begeleid ik werkzoekenden naar een vaste baan.