Begin 2015 voor de tweede keer "MaïsScan 2015", hét onderzoek onder maïstelers

Update maandag 16 februari 2015: 1.131 maïstelers hebben de vragenlijst volledig ingevuld. Het onderzoek is inmiddels afgesloten.
 
Klik hier voor een paar tussenresultaten.
 
Begin februari 2015 gaat agrarisch marktonderzoeksbureau Geelen Consultancy uit Wageningen voor de tweede keer het online marktonderzoek “MaïsScan 2015” onder maïstelers uitvoeren.
 
In 2014 hebben meer dan 500 maïstelers de online vragenlijst ingevuld. De verwachting is dat in 2015 (veel) meer maïstelers de online vragenlijst gaan invullen. En wel om de volgende redenen:
  • Meer aandacht voor het onderzoek via de agrarisch vakpers
  • Het onderzoek heeft nu meer bekendheid onder de maïstelers
  • We versturen dit jaar meer uitnodigingen naar de maïstelers
  • De uitnodigingen worden dit jaar verstuurd via Mailsoft (zie de voordelen hiervan op de site van Mailsoft)
Online (tussentijdse) resultaten bekijken
Via een beveiligde link (user name en password) kunnen de deelnemende bedrijven inloggen op onze server en kan men online (tussentijdse) resultaten bekijken in de vorm van (kruis)tabellen en grafieken. Dit kan al vanaf dag 1!
 
Via een link van Mailsoft kan men bovendien zien waar men de uitnodiging opent. Klik hier voor een voorbeeld van een ander online onderzoek.
 
Analyse en rapportage
De deelnemende bedrijven ontvangen een tabellenrapportage met de belangrijkste conclusies. Bij een aantal tabellen worden de resultaten van 2015 vergeleken met de cijfers van 2014.