Nieuwsbrief juni 2014

Nieuwe interviewsoftware
Onlangs installeerden we de allernieuwste interviewsoftware. Dit biedt nog meer mogelijkheden, niet alleen voor de respondenten, maar ook voor u als opdrachtgever. Zo kunt u via een beveiligde link de voortgang van uw online onderzoek volgen. Tevens is het eenvoudig om (tussentijdse) resultaten te bekijken in de vorm van tabellen en grafieken.

MaïsScan, VoerMonitor en Vet150
Begin 2014 heeft Geelen Consultancy een aantal online sectoronderzoeken uitgevoerd. Klik hieronder voor een aantal persberichten hierover.

Klik hier (VoerMonitor, 2014; een onderzoek onder veehouders).
Klik hier (MaïsScan, 2014; een onderzoek onder maïstelers).
Klik hier (Vet150, 2014; een onderzoek onder dierenartsen).


We waarderen de uitspraak van zaadveredelingsbedrijf Limagrain Advanta over de uitvoering van het online marktonderzoek door ons:

“Geelen Consultancy heeft met de online MaïsScan een snelle en effectieve manier van marktonderzoek geïntroduceerd. Sterk richting de opdrachtgever is ook de directe toegang tot de data, waarmee naar eigen inzicht en wens tabellen gegenereerd kunnen worden.”

Ook in andere sectoren van de land- en tuinbouw worden in het komend jaar online en telefonische sectoronderzoeken opgezet. Wilt u meer informatie over (internationaal) marktonderzoek?

Adressenbestanden
Voor het uitvoeren van marktonderzoek kunnen wij beschikken over een nagenoeg dekkend adressenbestand van Nederlandse boeren en tuinders inclusief hun e-mailadressen; ideaal voor het trekken van gerichte steekproeven. Bel ons voor meer informatie hierover.

Feedback nieuwe website
Tot slot. We hebben een nieuwe frisse website. Tenminste dat vinden we zelf. Maar wat vindt u er van? Neem a.u.b. even een kijkje op www.geelen-consultancy.nl. En geef uw opmerkingen of suggesties voor verbeteringen aan ons door. We stellen feedback erg op prijs!

Mail of bel ons ook als u meer informatie wilt over ( internationaal) marktonderzoek. Wij zijn altijd bereid om vrijblijvend te praten over hoe we uw organisatie van dienst kunnen zijn.