Vet150 Belgium 2019, het onderzoek onder dierenartsen

Cliquez ici pour le communiqué de presse: Vet150 Belgium, 2019. In het najaar van 2020 start het onderzoek weer onder Nederlandse dierenartsen.

Hoe kunnen farmaceutische bedrijven u nog beter van dienst zijn?
Op 22 oktober 2019 start onderzoeksbureau Geelen Consultancy voor de tweede keer het online-onderzoek onder Vlaamse en Waalse dierenartsen onder de naam ‘Vet150 Belgium, 2019’.

Het Vet150-onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met de volgende acht farmaceutische bedrijven: Boehringer Ingelheim, Dechra Veterinary Products, Ecuphar/Animalcare, Elanco Animal Health, Hipra, Kela, MSD Animal Health en Vetoquinol. Het is de bedoeling om het Vet150-onderzoek één keer in de twee jaar plaats te laten vinden.

Waarom zou u, als dierenarts, meedoen?
Omdat uw mening van onschatbare waarde is. Door uw mening te geven, kunnen de farmaceutische bedrijven u en uw praktijk de komende jaren nog beter van dienst zijn. Hoe volgt u het liefst nascholing? Op welke wijze wilt u graag informatie ontvangen? Bovendien kunt u met uw deelname een leuk presentje winnen (beroeps-gerelateerd) door aan het einde van de vragenlijst uw contactgegevens in te vullen. Deze gegevens worden apart verwerkt, zodat uw antwoorden van anonimiteit verzekerd zijn. Het invullen van de online vragenlijst duurt ongeveer acht minuten.

Respons
Dit belangrijke online-onderzoek heeft alleen kans op slagen wanneer zoveel mogelijk dierenartsen meewerken. In 2017 hebben 658 dierenartsen meegewerkt aan dit onafhankelijk onderzoek voor de veterinaire sector. We hopen dat aantal dit jaar te kunnen overtreffen.

Heeft u als praktiserend dierenarts in België geen uitnodigingsmail gekregen op 22 oktober 2019 en wilt u ook deelnemen? Neem dan contact op met Ir. Jan Geelen (jan@geelen-consultancy.nl). Wij sturen u dan de interviewlink toe. Hopende op een talrijke respons willen wij u alvast hartelijk bedanken voor uw tijd en moeite.